Verhuizen of verbouwen


Nieuw kantoor: verbouwen of verhuizen? Bespaart u op uw kosten

Staat u op het punt om uw kantoor te verbouwen? Waarschijnlijk denkt u niet meteen aan verhuizen. Dit lijkt een kostbare zaak, maar vaak kunt u huurkosten besparen door een nieuw, voordeliger huurcontract aan te gaan. Zijn uw huidige kantoormeubelen nog niet versleten?  Na een make-over zijn deze weer ‘als nieuw’ en kunnen mee naar de nieuwe werkomgeving. Het kan u een fikse besparing opleveren. Heeft u toch liever iets nieuws? Dan maken wij een nieuwe kantoorinrichting op maat, volledig gebaseerd op uw wensen. Graag analyseren we samen met u welke optie het beste bij u past.

 

Zorgeloos uw kantoor verhuizen of verbouwen

Een verbouwing of verhuizing van een kantoor is geen dagelijkse bezigheid voor de meeste mensen. Daarnaast kost het veel tijd en energie om beslissingen te nemen terwijl de zaken gewoon doorgaan binnen uw bedrijf. Team Logge ‘ontzorgt’ u totaal tijdens uw verbouwing of verhuizing. Wij houden u continu op de hoogte van de planning, de voortgang en de kosten terwijl wij werken aan de nieuwe, inspirerende werkomgeving voor u en uw medewerkers.

 

Einde huurcontract van uw kantoorruimte?

Eindigt het huurcontract van uw kantoorruimte? Grote kans dat u veel kosten kunt besparen door te verhuizen naar een voordeliger pand. Wij maken snel inzichtelijk welke besparing een verhuizing naar een ander pand u oplevert. Eerder deden wij dit ook voor PA Consulting Group. Bekijk hier het project.

Wat is in uw situatie voordeliger?

Verbouwen of verhuizen? 

  Klik hier