Circulair Interieur


Een circulair interieur: 100% biobased, recyclebaar en niet-toxisch

Logge is de eerste kantoorinrichter die circulaire interieurs op maat ontwerpt en bouwt met het duurzame, 100% gerecyclede plaatmateriaal ECOR. Een circulair ingericht kantoor is aan het eind van de gebruiksduur volledig recyclebaar. Logge wil daarmee de wereld mooier, gelukkiger en beter maken.


Plaatmateriaal gemaakt van lokaal afval

Steeds meer mensen en bedrijven willen een concrete bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze leef- en werkomgeving. Daarom richt Logge interieurs in met duurzame, op-maat-gemaakte meubelen van het circulaire materiaal ECOR. ECOR is gemaakt uit lokaal afval, biobased en niet-toxisch. Bovendien is het maatschappelijk verantwoord, want een recyclebare werkruimte draagt bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.


Circulaire producten: gifvrije biomassa

De producten die Logge maakt zijn 100% gifvrij en biobased. Het basis materiaal ECOR bestaat uit cellulose vezels van gerecycled stedelijk, agrarisch en natuurlijke afvalmateriaal afkomstig uit lokale afvalstromen. De producent vervangt de giftige elementen uit het afval door natuurlijke, niet- toxische alternatieven.


Schone productie: geen CO2 uitstoot

De productie van een kantoorinrichting op basis van ECOR is schoon en eenvoudig. Het materiaal snijden wij met een laser en bewerken we met gereedschappen. De productie levert géén afval op. Zaagverlies gaat terug naar de ECOR fabriek.


Eindeloze ontwerpen

Het veelzijdige circulaire materiaal ECOR biedt de ontwerpers van Logge oneindig veel mogelijkheden om uw kantoor duurzaam in te richten met in het oog springende, mooie ontwerpen. Elk ontwerp is uniek omdat wij het op maat maken volgens uw persoonlijke wensen. De ontwerpmogelijkheden met Logge en ECOR zijn in alle opzichten eindeloos.

 

Ook meer weten over het circulair inrichten van uw kantoor?

Klik hier