Circulair inrichten volgens Buro Logge


Circulair ondernemen. Circulair inrichten.

Wij geloven dat het allemaal begint bij een circulaire visie. Werken op basis van vertrouwen en transparantie om tot een optimaal interieur te komen.
Dan volgt een circulair ontwerp waar het belangrijk is om vooraf te ontwerpen voor demontage en hergebruik.

Vervolgens zoeken we de best passende materialen  erbij waarmee we de levensduur van bestaande producten verlengen door bijvoorbeeld refurbishing en passen nieuwe circulaire materialen en producten toe.

Tenslotte zorgen we met een passend circulair verdienmodel dat grondstoffen we weer terugkeren naar de leverancier na de afgesproken gebruiksperiode.

Ontdek circulair inkopen op de Beurs 2018

Op 7 November staan wij op de Circulaire Beurs, georganiseerd door Gemeente Den Haag en de RVO in de Fokker Terminal, Den Haag. Circulair inkopen is dé uitdaging van nu. Het is een gevolg van het nieuwe Klimaatakkoord. Op de deze beurs leert u hoe u circulariteit het beste aanpakt.

Inspirerende kennis en ervaringen

Graag delen wij onze kennis en ervaring over circulair inrichten en het verminderen van uw footprints. Wij hebben kennis van veel circulaire materialen waardoor u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen circulaire inrichting en antwoord kunt krijgen op uw circulaire vragen.

Door bestaande circulaire projecten zijn we inmiddels bekend met eigentijdse circulaire verdienmodellen zoals ‘Product as a service’ en ‘Sale and Buy Back’. Voor iedereen die met circulair inkopen en duurzaamheid te maken heeft: of u nu al bekend bent op dit gebied of de eerste stappen wilt gaan zetten met circulair ondernemen; Deze beurs is voor beiden interessant!

Groeipapier

Wat is circulaire economie

In een circulaire economie worden producten en materialen zoveel mogelijk hergebruikt. Zo behouden grondstoffen hun waarde en blijft de CO2-uitstoot beperkt. Meer lezen? Klik hier.