ContactCare


ContactCare in Amersfoort is veel meer dan alleen een goed gesprek. Ze helpen ondernemers en ondernemingen in elke fase van hun ondernemerschap met het ondersteunen en verbeteren van hun klantrelaties. Dit doen ze door hun klanten te laten groeien in kennis & ervaring, hen te helpen de juiste mensen op de juiste plek te zetten én door het uithanden nemen van hun klantcontact.

Toen ContactCare toe was aan het opnieuw inrichten van hun locatie hebben ze contact met mij gezocht. Omdat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel staat was de opdracht om met behoud van zoveel mogelijk bestaande spullen het kantoor een complete make-over te geven.

Bij binnenkomst kom je direct binnen in het werkcafé. Een gezellige ruimte met huislijke sfeer waar de medewerkers kunnen genieten van een pauze.

Na een korte inventarisatie bleek dat veel elementen nog prima geschikt waren voor levensduurverlenging waarna deze ingepast zijn in het nieuwe ontwerp. Op de foto’s van vóór de verbouwing zult u elementen zien die in het nieuwe interieur terug zijn gekomen.

Daarnaast zijn er nieuwe duurzame en circulaire producten toegepast zoals bijvoorbeeld vloerbedekking gemaakt van gerecyclede jeans. Zie hiervoor ook het filmpje.

Voor dit project heeft Buro Logge het complete traject verzorgd. Van inventariseren, ontwerpen, begroten, inkopen en projectbegeleiding tot aan de eindoplevering hebben wij de regie gehad.

Met veel vertrouwen en vrijheid hebben we er een prachtige klus aan gehad.

Relatie: ContactCare

Ontwerp: Buro Logge

Hoe het was

ContactCare_4008
ContactCare_4026
ContactCare_4007
ContactCare_4044
ContactCare_4013
ContactCare_4030
ContactCare_4008 ContactCare_4026 ContactCare_4007 ContactCare_4044 ContactCare_4013 ContactCare_4030

Na oplevering

ContactCare Pentry
ContactCare_1191
ContactCare
ContactCare_1328
ContactCare_1648
ContactCare
ContactCare_1150
ContactCare Pentry ContactCare_1191 ContactCare ContactCare_1328 ContactCare_1648 ContactCare ContactCare_1150

LAATSTE PROJECTEN