‘Het Duurzaamste Bedrijf van Nederland’ – De uitslag


Duurzaamste-Bedrijf-van-Nederland

Logge staat in de top 3 van duurzaamste bedrijven in Nederland

Logge is op 8 juni derde geworden uit de 54 bedrijven die streden om de titel ‘Het Duurzaamste Bedrijf van Nederland’. Maar waar hebben wij deze prachtige plaats eigenlijk aan te danken?

U kent ons misschien als een interieurbouwer voor bedrijven en particulieren die met standaard materialen werkt zoals spaanplaat en MDF. Maar sinds april 2016 maken wij steeds meer inrichtingen op maat met een focus op het gebruik van hernieuwbare materialen. Door interieurs met deze materialen in te richten wordt de footprint van de klant verlaagd. De impact op het milieu is op termijn aanzienlijk minder doordat de hernieuwbare materialen na de gebruiksperiode worden opgehaald en hergebruikt voor het maken van nieuwe interieurs. In de toekomst zijn we dus in staat om met uitsluitend duurzame energie en arbeid nieuwe interieurs te maken. Hoe mooi is dat.

Naast dat de impact op het milieu verlaagd wordt, heeft het gebruik van circulaire materialen ook een directe positieve invloed op de gezondheid van de personen die gebruik maken van het interieur. Doordat wij bij circulaire projecten uitsluitend werken met non-toxische materialen komen medewerkers niet langer dagelijks in aanraking met stoffen die een negatieve impact hebben op hun gezondheid, zoals formaldehyde lijmen en toxische lakken. Door onze concrete bijdrage aan het verduurzamen van de woon- en werkomgeving is Logge door Stichting Nederland CO2 Neutraal benoemd tot nummer drie in de lijst van de meest duurzaamste bedrijven van Nederland. En wat zijn we daar trots op!

Bent u benieuwd hoe een duurzaam ingericht kantoor er in de praktijk uitziet? Wij nodigen u graag uit om een kopje koffie te komen drinken op ons circulair ingerichte kantoor in Nieuwegein.