Haagsche Zwaan


Het iconische kantoorgebouw De Haagsche Zwaan heeft een moderne uitstraling door toepassing van glas en staal en de geometrische gevel. De wens van De Haagsche Zwaan was om de entreeruimte en de lunchroom dezelfde uitstraling te geven. Om dit te realiseren hebben we de wanden van de lunchroom bekleed met individuele latten, die als geheel lijken op een modern uitziende luifel. Logge plaatste hier ook een bar met een koffiemeubel en verzorgde de keukeninrichting. De entree richtte we opnieuw in met een eigentijdse receptiebalie en een schuine kastenwand.

Haagse_Zwaan_Kantine
Haagse_Zwaan_Kantine_Linksaanzicht
Haagse_Zwaan_Ontvangstruimte
Haagse_Zwaan_Balie
Haagse_Zwaan_Balie_Rechtsaanzicht
Haagse_Zwaan_Balie_Linksaanzicht
Haagse_Zwaan_Pantry

Benieuwd wat de experts van Logge voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Klik hier

LAATSTE PROJECTEN