Inspiratie


Inspiratie: wij geloven in een circulaire wereld

Logge wil de wereld mooier, beter en gelukkiger maken. Wij geloven in een wereld waarin producten circulair gemaakt worden in plaats van lineair. Lineair produceren betekent: grondstoffen omzetten in producten die aan het eind van de gebruiksduur resulteren in afval. Circulaire producten zijn gemaakt van materialen op basis van biomassa. De biomassa is afkomstig van lokale afvalstromen. Bij circulaire productie bedenken wij vooraf hoe de producten aan het einde van de gebruiksduur zijn om te vormen in nieuwe producten zonder dat daarbij afvalstoffen en CO2 vrijkomen.

 

Logge is in transitie van een lineaire naar circulaire onderneming

Logge is in transitie: nu maken wij het merendeel van onze interieurs nog lineair, maar ons uiteindelijke doel is om alle interieurs circulair te maken. Wij onderzoeken momenteel circulaire materialen om mooie inspirerende interieurs mee te maken. Circulair ondernemen is in onze visie de toekomst. Als circulaire ondernemers inspireren wij graag anderen om duurzamer of circulair te ondernemen.

 

Circulair ondernemen vergt samenwerking en circulair leiderschap

Wilt u duurzamer ondernemen of transformeren naar een circulaire onderneming? Of heeft u een circulair materiaal dat mogelijk interessant is voor Logge? Wij zijn op zoek naar partners die met ons willen samenwerken om de kringlopen te sluiten. Wilt u de wereld ook mooier, beter en gelukkiger maken? Wij gaan graag met u in gesprek over een partnerschap. Hiernaast vraagt circulair ondernemen om een nieuwe vorm van leiding geven. Ook hier vertellen we u graag meer over.

Circulaire inrichting Eosta door Logge Circulair-muur-steepstrips van gerecycled keramiek
EOSTA
EOsta
EOSTA
EOSTA
EOSTA
circulaire inrichting kantineproject WNF klein
EOSTA
Eosta
Circulaire inrichting Eosta door Logge Circulair zitje onder trap
Circulaire inrichting Eosta door Logge Circulair-muur-steepstrips van gerecycled keramiek
Circulaire inrichting Eosta door Logge_Circulair detail vloerkleed tafeltjes.jpg
Circulaire inrichting Eosta door Logge Circulair-muur-steepstrips van gerecycled keramiek EOSTA EOsta EOSTA EOSTA EOSTA circulaire inrichting kantineproject WNF klein EOSTA Eosta Circulaire inrichting Eosta door Logge Circulair zitje onder trap Circulaire inrichting Eosta door Logge Circulair-muur-steepstrips van gerecycled keramiek Circulaire inrichting Eosta door Logge_Circulair detail vloerkleed tafeltjes.jpg