Logge Circulair opent haar deuren tijdens de Week van de Circulaire Economie


Koplopers en groenpraters: praktijkvoorbeelden van circulair ondernemen

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari 2019 is de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze derde week van januari openen koplopers die nu al slim, circulair ondernemen hun deuren voor ondernemers die graag aan de slag willen met de circulaire economie.

Week van de Circulaire Economie - Logge Circulair

Koploper

Logge Circulair is zo’n koploper en realiseert turn-key circulaire interieurs. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat de gebruikte materialen terug kunnen naar hun originele grondstoffen staat en geschikt zijn voor recycling. Alleen zo kunnen wij bijdragen aan het mooier, gelukkiger en beter maken van onze wereld.

Intrinsiek gemotiveerd

Inmiddels hebben we de nodige ervaring opgedaan in circulair inrichten. Het ontwerp, de circulaire materialen, de uitvoering, circulaire verdienmodellen – elke stap van de weg komen wij wel obstakels tegen. Obstakels die reden zouden kunnen zijn om het niet te doen. Gewoon weer terug te gaan naar het oude. Maar wij werken circulair en overwinnen die obstakels. Omdat we intrinsiek gemotiveerd zijn om circulair te ondernemen.

En nee, circulair inrichten is niet duurder. Het is een totaal andere manier van denken.

Gratis kennissessie op ons circulair kantoor

Tijdens de Week van de Circulaire Economie openen wij voor u onze deuren tijdens de kennissessie: “Koplopers en groenpraters”. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we u alles zien over onze circulaire projecten, de uitdagingen die u als koploper tegenkomt (waaronder de groenpraters) en hoe ook u kunt beginnen met circulair ondernemen. Klein beginnen, leren en het verschil maken. We helpen u graag op weg. Bent u er bij?

Meld u aan!

Op donderdag 17 januari van 13:00 uur - 15:00 uur openen wij onze deuren voor ondernemers en medewerkers van lokale overheden die ook aan de slag willen met circulair ondernemen en/of inkopen (aanbesteden). Het wordt een interactieve middag waar wij onze kennis met u delen en waar uitgebreid de gelegenheid is om te sparren of vragen te stellen.

Verzeker u van een plaats in ons circulair kantoor in Nieuwegein en vul onderstaand formulier in:
*verplicht