Over ons


Logge Circulair gelooft in een circulaire wereld

Logge Circulair maakt voor bedrijven circulaire inrichtingen en circulair meubilair op maat. Basis is altijd de wens en de unieke specificaties van de klant. Logge ontwikkelt zich momenteel snel op het gebied van duurzaamheid en circulaire kantoorinrichting. Zij bouwen de inrichting helemaal circulair met circulaire materialen en producten. Of - als dat nog niet mogelijk is - ontwerpt zij duurzame kantoorinrichtingen met duurzame materialen die zoveel mogelijk en op een mooie en efficiënte manier gerecycled worden.

Logge Circulair wil een concrete bijdrage leveren aan de verduurzaming van de leefomgeving. Als specialist in circulaire interieurs, zijn wij dag in dag uit op zoek naar de herbruikbaarheid van materialen als grondstof voor de mooiste producten en nieuwe visie ontwerptechnieken.

Logge Circulair kantoor aan het werk

Stukje familiegeschiedenis

Logge Circulair is van oudsher een familiebedrijf dat in 1973 is opgericht door de vader van de huidige eigenaren Jaap en Tim Logge. Jan Logge startte het meubel- en interieurbouwbedrijf en liet het floreren tot een succesvolle onderneming met 40 medewerkers. Toen al zette Logge de standaard door unieke inrichtingen te bouwen en legde de lat voor zichzelf steeds hoger. Ze verraste daarmee menig klant en bond ze aan hen ‘for life’.

Net als bij veel bedrijven, is het ook Logge door de jaren heen niet alleen maar voor de wind gegaan. In 1996 moest het bedrijf verliezen nemen en medewerkers laten gaan. Maar zoon Jaap nam de zaak van zijn vader over en wist met zijn creatieve en eigentijdse aanpak het bedrijf naar een hoger level te brengen. Ook zoon Tim kwam aan boord; een perfecte combinatie omdat de broers elkaar tot op de dag van vandaag goed aanvullen. Hun vasthoudende drang naar perfectie en passie voor hun vakgebied leidde tot veel succesvolle projecten met mooie materialen en een grote klanttevredenheid. Dit zorgde jarenlang voor een autonome groei van het bedrijf. De crisis die in 2008 begon liet het bedrijf niet ongemoeid en met pijn in het hart moesten de broers weer enkele medewerkers laten gaan en zelf verhuizen naar een kleiner pand. Maar hun geest werd niet kleiner. Integendeel. Soms moet men de nodige tegenslagen overwinnen om jezelf opnieuw uit te vinden. En dat deden ze.

Logge Circulair kantoor

Waarom naar een circulaire wereld?

Gedreven door noodzaak stippelden de broers een toekomst pad uit voor Logge Circulair. Een toekomst die er lang niet altijd even rooskleurig uitziet voor onze aarde en onze nakomelingen. Jaap en Tim hebben daar een duidelijke visie over; Logge Circulair wil de wereld mooier, gelukkiger en beter maken. Een concrete bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving en een mooie, leefbare wereld achterlaten voor de kinderen van deze wereld. Om dat te realiseren, beseften zij dat we als mens duurzamer moeten gaan werken, leven en produceren. Zuinig zijn op de aarde en respectvol omgaan met de grondstoffen die zij biedt. Ook op gebied van kantoorinrichting. Een grote ambitie waarin Logge Circulair een actieve rol wil spelen: Logge Circulair is daarom ruim twee jaar geleden de weg ingeslagen richting een circulaire wereld.

Logge Circulair kantoor Vergaderruimte

Kantoorinrichting in transitie

Het is  een lange weg vol avonturen. Maar vooral ook een leuke en uitdagende. Logge stelde Cherryl Djoegan aan, een Circulair Business Development Manager die inmiddels mede-eigenaar is van Logge Circulair en samen met Jaap en Tim voortrekkersrol heeft op dit gebied. Binnen en buiten het bedrijf gaan zij dagelijks zelf op onderzoek uit in de nieuwe en snel ontwikkelende wereld van circulaire materialen en bijbehorende financiële modellen. De eerste projecten zijn al opgeleverd en hebben een prachtig resultaat. Graag delen zij hun nieuwe kennis met klanten, partners en andere geïnteresseerden. Om hen te inspireren en samen met hen te transformeren richting een circulaire onderneming. Jaap, Tim en Cherryl zijn op een missie vanuit hun passie waar een groter doel aan ten grondslag ligt: een mooie, leefbare wereld achterlaten voor de kinderen van deze wereld.

Logge Circulair kantoor pantry