Wij geloven in een circulaire wereld


Why?

Wij geloven in een circulaire wereld

Buro Logge wil de wereld mooier, gelukkiger en beter maken. Wij willen een concrete bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving en een mooie, leefbare wereld achterlaten voor de kinderen van deze wereld. Om dat te realiseren moeten wij nu duurzamer gaan werken, leven en produceren.

How?

Wij werken met circulaire materialen, ontwerptechnieken en verdienmodellen

Wij gebruiken duurzame materialen en zijn voortdurend op zoek naar hernieuwbare materialen, ontwerptechnieken en verdienmodellen. Circulaire materialen zijn gemaakt van gerecycled afval op basis van biomassa. De productie hiervan levert geen afval en CO2 op. Aan het eind van de gebruiksduur is het materiaal volledig om te vormen in nieuw materiaal zonder dat daarbij afval of CO2-uitstoot ontstaat. Buro Logge is momenteel in transitie van een lineaire naar een circulaire manier van produceren. Ons doel is om binnen vijf jaar alleen nog maar circulaire producten te maken. Wij zoeken momenteel naar nieuwe circulaire materialen en partners waar wij in de toekomst mee kunnen werken om ons doel te realiseren. Wij inspireren daarbij graag anderen om ook duurzamer en/of circulair te ondernemen.

What?

Wij creëren en realiseren circulaire interieurs voor wonen en werken

Buro Logge maakt kwalitatief hoogwaardige, inspirerende en gezonde inrichtingen en mooie meubelen op maat voor de woon- en werkomgeving van duurzame en circulaire materialen. Onze op maat gemaakte interieurs voldoen aan de persoonlijke wensen van de klant omdat wij deze samen ontwerpen. En dat betekent voor ons: vooral luisteren. Wij streven er naar verwachtingen te overtreffen door de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service te bieden. Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is.