Cherryl Djoegan


Cherryl is jongste eigenaar van Logge Circulair en millennial puur sang. Heeft een eigentijdse kijk op de wereld, waarin het beschermen van onze aarde, duurzaam omgaan met materialen en circulariteit voor haar vanzelfsprekend zijn. Ze hanteert de nieuwste technologieën en devices en integreert nieuwe methodes of circulaire modellen met gemak in lopende projecten.

Cherryl is vakinhoudelijk sterk: Ze studeerde af aan de TU Delft met een masterscriptie over verdienmodellen die een circulaire economie in de bouw stimuleren. Met het verder uitrollen van circulaire businessmodellen is ze bij Logge Circulair haar scriptie letterlijk in de praktijk aan het toepassen. Cherryl grootste droom? Binnen 5 jaar zelf een circulair gebouw ontwikkelen.

Een circulair project volgens Cherryl…

… moet benaderd worden in zijn totaliteit. Dit is efficiënter dan focussen op een los element zoals bijvoorbeeld meubilair. Als één partij verantwoordelijk is voor het totaal, maakt dat schuiven in circulaire oplossingen en budgetten van de verschillende elementen (los en vast meubilair, wand-, plafond en vloerafwerking) mogelijk. Zo kenmerkt een totaalproject zich door een hogere mate van circulariteit en een beter financieel plaatje.

Specialisme binnen Logge Circulair

Circulaire materialen en businessmodellen, circulair projectmanagement en circulaire aanbestedingen.

Cherryl als mens wordt gekenmerkt door

  • ‘Enorme drive’
  • Open-minded
  • Inspirerend

Personal touch

Cherryl draagt circulariteit graag (uit): Ze ontving haar diploma in een jurk die zij aangeschaft had volgens het circulaire ‘Sale and Buy Back-principe’.