Tim Logge


Voor Tim staat het realiseren van mooie dingen voorop. Hij vindt plezier in het werk belangrijk, krijgt er energie van. Het projectverloop is voor hem net zo belangrijk als het eindresultaat. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden in het vakgebied en probeert graag nieuwe eigentijdse methodes en tools om resultaat te halen. Soms werkt dat wel, soms niet. Een ding is zeker: Tim zal niet bij de pakken neer gaan zitten en kijkt verder, op zoek naar nieuwe manieren om zijn doel te bereiken.

Circulariteit volgens Tim …

… kent ook een menselijke kant. Die wordt vaak vergeten. Sfeer en vertrouwen zijn enorm belangrijke factoren. De ‘klik met de klant’ is noodzakelijk want juist in circulaire zaken moet je elkaar ergens vinden. Een gemeenschappelijke deler hebben. Als die klik er niet is, dan gaat het niet gebeuren. Temeer ook omdat een circulair project - meer dan bij reguliere bouw – met wederzijds vertrouwen het grootste succes kent.

Specialisme binnen Logge Circulair

Marketing, sales en financiële zaken.

Tim als mens wordt gekenmerkt door

  • Innovatief - ziet altijd nieuwe mogelijkheden
  • Positief - gaat niet bij de pakken neerzitten
  • Uitdagingen - gaat hij graag aan

Personal touch

Tim zet de mens écht centraal. In zijn vrije tijd is hij al meer dan 11 jaar vrijwilliger bij Bartiméus – een instelling voor mensen die zowel een visuele als lichamelijke en geestelijke beperking hebben. Anders dan de meesten onder ons, gaat hij verder dan het geven van een donatie: Tim brengt wekelijks tijd door met de bewoners van Bartiméus en geeft ze de aandacht die ze verdienen.