PA Consulting Group


Eind 2016 heeft Logge PA Consulting Group begeleid tijdens de verhuizing naar een nieuw kantoorpand in Utrecht. Logge heeft in dit project optimaal bespaard op de kosten en de belasting op het milieu zo laag mogelijk kunnen houden. Door een groot aantal onderdelen en materialen van het originele interieur, dat Logge in 2011 monteerde, te hergebruiken, hoefde PA Consulting Group niet alle materialen opnieuw aan te schaffen. Zo zijn de kasten en systeemwanden met behulp van kleine aanpassingen verwerkt in het nieuwe interieur. Ook het keukenblok met houten uitstraling is mee verhuisd en gemonteerd in het nieuwe pand. De receptiebalie met verlicht logo van PA Consulting Group staat centraal in de ontvangstruimte. Ook deze was al te vinden in het vorige kantoorpand.

Een van de weinige aanvullingen op het originele maatwerk meubilair is de pantry in het entreegebied. Relaties ervaren hierdoor een optimale 'guest experience' en genieten bij binnenkomst van een verse kop koffie terwijl zij wachten op een van de consultant. 

Het nieuwe, unieke interieur van PA Consulting Group is mede door hergebruik van materialen voor een goede prijs geheel naar tevredenheid gerealiseerd. PA Consulting Group beschikt over een nieuw kantoor met een eigentijdse uitstraling die zij wenst richting haar gasten.

“Het was destijds al top kwaliteit en dat is exact hetzelfde gebleven.”

 

 – PA Consulting Group

PA_Consulting-Actueel
PA-ConsultingPentry
hergebruik-materialen
PA-Consulting-Detail_Pentry
PA-Consulting-Kast
Logge_Bedrijven_PA-Consulting_Slider
PA-Consulting_Vergadertafel
PA-Consulting_Kastenwand
PA-Consulting_Kantine
PA-Consulting_Balie
PA-Consulting_Balie_Wand
PA_Consulting-Actueel PA-ConsultingPentry hergebruik-materialen PA-Consulting-Detail_Pentry PA-Consulting-Kast Logge_Bedrijven_PA-Consulting_Slider PA-Consulting_Vergadertafel PA-Consulting_Kastenwand PA-Consulting_Kantine PA-Consulting_Balie PA-Consulting_Balie_Wand

LAATSTE PROJECTEN