Keuken


De keuken: de plek in huis waar het allemaal gebeurt

De keuken is dè plek waar het allemaal gebeurt tegenwoordig. Een kopje koffie met de buurvrouw, uitgebreid tafelen met vrienden, huiswerk maken met de kinderen, borrelen en koken met vriendenclub. Een keuken moet dan ook mooi, praktisch en duurzaam zijn.

 

Mooi

Wat u mooi vindt, kunnen wij voor u maken. Landelijk, klassiek, modern, industrieel of tijdloos: wij kunnen altijd een keuken maken die bij u past. En: wij zijn ervan overtuigd dat deze keuken voldoet aan al uw persoonlijke wensen, omdat wij uw ideale keuken samen met u ontwerpen. Voor ons betekent dat vooral luisteren naar uw wensen en behoeften.

 

Functioneel en duurzaam

Een fijne keuken moet vooral praktisch zijn. Gelukkig hebben wij al veel keukens op maat gemaakt en ruime ervaring in het bedenken van functionele oplossingen voor elke ruimte. Verder moet een nieuwe keuken lang meegaan vinden wij. Daar bent u het vast mee eens. Daarom maken wij bij voorkeur gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen.

Logge Particulieren KeukenEiland
Logge_Particulieren_Keuken4
Logge_Particulieren_Keuken_Eiland
Logge_Particulieren_Keuken_Eiland_Bovenaanzicht
Logge_Particulieren_KeukenEiland1
Logge_Particulieren_Keuken_Beton_Look
Logge Particulier Keuken
Logge_Particulieren_Keuken_Grijs
Logge_Particulieren_Keuken3
Logge_Particulieren_Keuken0
Logge_Particulieren_Keuken2
Logge_Particulieren_Keuken1
Logge_Particulieren_Keuken5

Hoi Jaap, we zijn heel blij met de keuken! Dank voor je goede, professionele begeleiding. Je bent natuurlijk van harte welkom om nog eens een kopje koffie te komen drinken om de keuken "in functie" te bewonderen!

Gr Doortje

Een keuken die bij u past - laat u inspireren door het team van Logge

Klik hier