Projecten conventionele bouw


Buro Logge maakt voor bedrijven kantoorinrichtingen en meubilair op maat. Basis is altijd de wens en de unieke specificaties van de klant. Logge ontwikkelt zich momenteel snel op het gebied van duurzaamheid en circulaire kantoorinrichting.

Transitie van conventioneel naar circulair

Steeds meer mensen maken de overstap van conventionele bouw naar circulaire producten. Echter niet iedereen is daar al aan toe.

Logge heeft een lang track record van opdrachtgevers en de meest uiteenlopende projecten in de interieurbouw. Kwaliteit en de wens van de klant staat hierbij altijd voorop. Hieronder een impressie van de projecten die wij in de voorgaande jaren hebben mogen uitvoeren.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuw interieur voor jouw kantoor, maar nog niet klaar voor circulaire bouw of hergebruik van kantoormeubels of materialen, kun je altijd nog bij ons terecht voor een mooie, functionele kantoorinrichting op maat.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Alliantie Hilversum Pantry Bar
Alliantie Hilversum Lage Tafel
Alliantie Hilversum Kantine
Alliantie Hilversum Lounge
Alliantie Hilversum Kantine Tafel
Alliantie Hilversum Hoge Tafel
Projecten conventionele bouw
Alliantie Hilversum Hal
Alliantie Hilversum Pantry-Front
Alliantie Hilversum Pantry Bar Alliantie Hilversum Lage Tafel Alliantie Hilversum Kantine Alliantie Hilversum Lounge Alliantie Hilversum Kantine Tafel Alliantie Hilversum Hoge Tafel Projecten conventionele bouw Alliantie Hilversum Hal Alliantie Hilversum Pantry-Front

LAATSTE PROJECTEN