Projecten conventionele bouw


Logge Circulair maakt voor bedrijven kantoorinrichtingen en meubilair op maat. Basis is altijd de wens en de unieke specificaties van de klant. Logge ontwikkelt zich momenteel snel op het gebied van duurzaamheid en circulaire kantoorinrichting

Transitie van conventioneel naar circulair 

Steeds meer mensen maken de overstap van conventionele bouw naar circulaire producten. Echter niet iedereen is daar al aan toe.

Logge heeft een lang track record van opdrachtgevers en de meest uiteenlopende projecten in de interieurbouw. Kwaliteit en de wens van de klant staat hierbij altijd voorop. Hieronder een impressie van de projecten die wij in de voorgaande jaren hebben mogen uitvoeren.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuw interieur voor jouw kantoor, maar nog niet klaar voor circulaire bouw of hergebruik van kantoormeubels of materialen, kun je altijd nog bij ons terecht voor een mooie, functionele kantoorinrichting op maat.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

LAATSTE PROJECTEN