Projecten met hergebruik materialen


Wij richten ons primair op circulaire bouw van interieurs voor bedrijven. Bij ons bepaal jij zelf de mate van circulariteit of duurzaamheid.  Niet iedereen is al klaar voor een circulair kantoor maar wil wel verduurzamen. Mocht jij niet direct met circulair bouwen willen beginnen, kan een nieuw kantoorinterieur ook gerealiseerd worden met hergebruik van bestaande materialen; jouw materialen of tweedehands aangekochte materialen die nog zeker een volgende levensduur verdienen. Hergebruik van bestaande materialen, het ‘refurbishen‘ van jouw kasten, meubilair of wanden en het inzetten van duurzamere materialen voor jouw kantoormeubelen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wij bouwen interieurs op basis van hergebruikte materialen op drie manieren:

  • hergebruik eigen meubilair/ materialen
  • 'refurbish' van eigen materialen (make-over van jouw kantoormeubels)
  • hergebruik van materiaal van derden

Hieronder tref je een aantal projecten van ons aan waarbij wij een geheel nieuw kantoorinterieur hebben gebouwd waarbij een groot deel van de bestaande materialen en meubilair hergebruikt is.

PA_Consulting-Actueel
PA-ConsultingPentry
hergebruik-materialen
PA-Consulting-Detail_Pentry
PA-Consulting-Kast
Logge_Bedrijven_PA-Consulting_Slider
PA-Consulting_Vergadertafel
PA-Consulting_Kastenwand
PA-Consulting_Kantine
PA-Consulting_Balie
PA-Consulting_Balie_Wand
PA_Consulting-Actueel PA-ConsultingPentry hergebruik-materialen PA-Consulting-Detail_Pentry PA-Consulting-Kast Logge_Bedrijven_PA-Consulting_Slider PA-Consulting_Vergadertafel PA-Consulting_Kastenwand PA-Consulting_Kantine PA-Consulting_Balie PA-Consulting_Balie_Wand

LAATSTE PROJECTEN