Rabobank Leiden


De Rabobank schakelde Logge in om hun nieuwe kantoorgebouw in Leiden te voorzien van een maatwerk inrichting. Een belangrijk aspect van deze verbouwing was het entreegebied. Dit is immers de eerste indruk die een bezoeker krijgt van een organisatie. Het entreegebied dat voor deze financiële dienstverlener is gemaakt bestaat onder andere uit een kastenwand die bekleed is met een foto van de stad Leiden, een verlicht woordmerk en een druppelvormige receptiebalie met bijpassend koffiemeubel. Gedurende de wachtperiode kunnen bezoekers in deze ruimte gebruik maken van een internetwerkplek. Dit meubel is gemaakt van massief eiken, wat zorgt voor een luxe en rustige uitstraling.

Naast het entreegebied ingericht te hebben, heeft Logge divers maatwerkmeubilair geleverd voor de andere verdiepingen, waaronder koffiemeubels, lockerkasten en meerdere televisie meubels. Ook is een creatieve vergaderruimte voorzien van een uitklapbaar whiteboard. In gesloten toestand gaat dit whiteboard op in de ruimte en toont het als een alledaagse wand.

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Benieuwd wat de experts van Logge Circulair voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Klik hier

Laatste projecten