Wat we doen


Verschillende manieren voor circulaire interieurbouw

De wereld van de circulaire economie zit midden in transitie. Dat betekent dat er verschillende gradaties van circulair bouwen zijn. Logge Circulair heeft de keuze gemaakt om bij voorkeur circulair te bouwen. We onderscheiden hierin de volgende manieren:

  1. Circulair interieur
  2. Circulair interieur met terugkoopgarantie - Sale and Buyback
  3. Betalen voor gebruik van een circulair interieur (in ontwikkeling) - PaaS
  4. Materialenpaspoort
  5. True Cost Accounting (in ontwikkeling)

Transitie van conventioneel naar circulair

Steeds meer mensen beseffen dat de overgang van conventionele bouw naar circulaire producten gemaakt moet worden en willen een stap zetten. Een eerste stap zetten is makkelijker dan u denkt. U kunt beginnen met het verduurzamen van uw kantoorinrichting. Logge maakt inrichtingen op maat waarbij u zelf de mate van circulariteit of duurzaamheid bepaalt.  Mocht u niet direct met circulair bouwen willen beginnen, kan een nieuw kantoorinterieur ook gerealiseerd worden met hergebruik van bestaande materialen; uw materialen of tweedehands aangekochte materialen die nog zeker een volgende levensduur verdienen.

Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting en u wilt bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan kunt u nadenken over hergebruik van bestaande materialen, het 'refurbishen' van uw kasten, meubilair of wanden en het inzetten van duurzamere materialen voor uw kantoormeubelen. Bijvoorbeeld bureaus van duurzaam hout of gereviseerde industriële lampen. Is uw kantoorinrichting nog prima, maar bent u toe aan iets nieuws? Of bent u een echte pionier en wilt u voorop lopen in de trends?

Wij adviseren u graag over een duurzame, circulaire werkomgeving.