Webinar “Duurzaam vooruit met uw bedrijf, maak uw plannen haalbaar”


Leer van experts en andere ondernemers

Wilt u ook aan de slag met een duurzame toekomst van uw bedrijf? Volg dan het KVK webinar “Duurzaam vooruit met uw bedrijf, maak uw plannen haalbaar” op 11 december om 20.00 uur.

  • Zie hoe andere ondernemers hun duurzame plannen omvormden tot succesvolle producten en diensten
  • Leer van experts
  • Stel tijdens het webinar al uw vragen en leer hoe u optimaal in actie komt in uw eigen bedrijf

Instagram Webinar

Bedrijven van de toekomst zijn duurzaam. Niet omdat het moet, maar omdat duurzaam ondernemen kansen biedt om met uw bedrijf vooruit te komen. Bent u daar ook van overtuigd? Dan heeft u vast een plan met ambitie en focus. De volgende stap is uw plan haalbaar maken. Is het technisch uitvoerbaar? En economisch haalbaar? Lukt het alleen of ligt de oplossing in samenwerking? Kortom: Hoe pakt u het aan?

In dit webinar vertellen ondernemers hoe zij hun duurzame ambities hebben waargemaakt. Ook Jaap Logge van Logge Circulair vertelt: Hij neemt u mee in zijn omschakeling naar een circulair businessmodel.

Janwillem de Kam van Vepa vertelt u hoe u technische haalbaarheid onderzoekt en regionale samenwerking realiseert. Inhoudelijk specialist Antoine Heideveld van het Groene Brein ontrafelt de geheimen van de theorie van het haalbaar maken van uw plannen. Laat u ook inspireren door de aanpak van brouwerij Egmond, Shellfish Protection en Cerescon.

Het live webinar ‘Duurzaam vooruit’ begint op dinsdag 11 december om 20:00 uur.

Tijdens het live webinar kunt u al uw vragen stellen middels chat, een team van deskundigen zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden kan via:
https://live4.easywebinar.eu/KVK/webinar_20181211/registreren