Wereld Natuur Fonds


Voor het Wereld Natuur Fonds heeft Logge Circulair het hoofdkantoor in Zeist mogen herinrichten. Hierbij wordt zoveel mogelijk bestaand meubilair hergebruikt en vullen nieuwe circulaire (maatwerk) meubels de inrichting aan. Zo zorgen we ervoor dat zowel de milieulast als de investering tot een minimum beperkt wordt en er toch een geheel nieuwe werkomgeving gecreëerd wordt.

Het project verloopt in fases en inmiddels is de 1e fase opgeleverd. We hebben een sfeervolle entree en werkcafé gemaakt met circulaire en refurbished materialen. Bij dit project hebben we zoveel mogelijk het bestaande interieur hergebruikt en waar nodig aangevuld met meubels die al ergens bestonden en opgeknapt konden worden.

Daarnaast zijn er nog een aantal (maatwerk) meubels geleverd die uiteraard circulair geproduceerd zijn. Zo hebben we een aantal bestaande lampen laten hangen maar zijn ze wel in een nieuw jasje gestoken. We hebben ze voorzien van "sokken" die door een aantal oma's in Zeist zijn gehaakt. Deze oma's breien normaal gesproken dekens voor "Stichting het vergeten kind" via het Nationaal Ouderen Fonds. Ze vonden het nu leuk om voor de lampen van het Wereld Natuur Fonds een hoes te haken.

Het project is gerealiseerd binnen planning en budget: een circulair interieur hoeft echt niet duurder te zijn.

Relatie: Wereld Natuur Fonds

Ontwerp: Heyligers

circulaire inrichting kantine - project WNF

Circulaire inrichting - WNF

Wil je meer informatie over een circulair interieur?

Klik hier

Laatste projecten